De Durofloor collectie bestaat uit diverse houtdessins. Door het ‘random pattern’ ziet elke plank er onderscheidend natuurgetrouw uit en krijgt elke ruimte zo een geheel eigen gezicht.

 

De Durofloor vinylstroken hebben een afmeting van circa 122 x 18 cm en 122 x 23 cm. De totale dikte is 2.0 mm – 2.5 mm met een toplaag van 0.30 – 0.50 mm.

 

Durofloor is standaard voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Deze PU beschermlaag heeft als eigenschap dat deze zeer slijtvast is en de vloer optimaal beschermt. Naast de slijtvastheid biedt de PU beschermlaag een veel betere bescherming tegen agressieve middelen zoals alcohol en chemicaliën. Lange levensduur en dimensioneel stabiel. Snel en eenvoudig te installeren.

 

De akoestische waarde van Durofloor is uitstekend. In combinatie met een goede ondervloer (bijvoorbeeld Jumpax) wordt zelfs een akoestische waarde van 11dB bereikt! Naast woonkamers en keukens is Durofloor daarmee ook een uitstekende oplossing voor gebruik in slaapkamers en appartementen. Durofloor vinylstroken zijn geschikt voor zwaar woongebruik, voor werken in de privaatsfeer en voor licht projectgebruik (PIT klassen 23 en 31). Bij regelmatig onderhoud geldt een garantie van 10 jaar.

 

DUROFLOOR is verkrijgbaar bij de professionele woninginrichters!

Volg ons op: