De hoogwaardige vinylcollectie van Durofloor bestaat uit meer dan honderd designs van natuurgetrouw hout. Lange brede planken met of zonder groef of planken met een eigentijdse visgraat. Door de embossing zijn ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De stroken laten zich mooi combineren met de stoere betontegels uit de collectie.

Nieuw: rigid-vloeren
Naast de nieuwe glue down-collectie is het assortiment uitgebreid met een scala aan rigid-kwaliteiten: innovatieve pvc-vloeren met een stabiele click-verbinding en een licht egaliserende onderlaag. Door de stabiliteit ervan zijn deze vloeren eenvoudig zelf te leggen. Ook de rigid-collectie bestaat zowel uit brede, lange planken als visgraatmotieven.

Standaard slijtvast
De planken en tegels van Durofloor hebben een toplaag van 3 tot 7 mm en zijn vrijwel allemaal voorzien van een v-groef rondom. De hele collectie heeft standaard een polyurethaan (PU) beschermlaag. Deze PU-laag maakt de vloer slijtvast en beschermt die tegen agressieve middelen zoals alcohol en chemicaliën. Daardoor hebben Durofloor-vloeren een lange levensduur en blijven ze stabiel. De stroken zijn uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik (PIT-klassen 23 en 31) én projectmatig gebruik (PIT klassen 33/42 en 34/43). Bij regelmatig onderhoud geldt een garantie van 10 jaar.

Eenvoudig, echt en duurzaam
Vloeren van Durofloor zijn snel en eenvoudig te leggen. Een deel van de collectie is vervaardigd met de nieuwste digitale printtechnologie, waardoor de stoken geen zichtbare herhaling van het patroon laten zien. Dat maakt de vloeren niet te onderscheiden van echt hout. Met het oog op een duurzame toekomst zijn alle vloeren vrij van schadelijke weekmakers en volledig recyclebaar.

DUROFLOOR is verkrijgbaar bij de professionele woninginrichters!

Volg ons op: